Kracht en Ziel

Tarieven Bedrijfsmassage

Massagepaketten

Shiatsu Kracht en Ziel biedt massages in bedrijven aan, in de vorm van eenmalige opdrachten of als regelmatig onderdeel van vitaliteitsprogramma’s of ARBO-voorzieningen. Samen vinden we de ideale massage-oplossing voor uw bedrijf.

Kies een van de onderstaande pakketen en neem contact op voor een offerte op maat. Tarieven worden berekend afhankelijk van het aantal deelnemers en eventuele contractduur.

De prijsindicaties zijn exclusief 21% BTW, en exclusief eventuele reiskostenvergoeding.

op locatie

Basic

Efficiënte stoelmassage voor eenmalige opdrachten
Bijvoorbeeld als origineel relatiegeschenk, een mooi onderdeel van een kerstpakket of een heerlijk ontspanningsmoment tijdens uw personeelsfeest, beurs of congres.
Duur: 15min
Vanaf 12€ per massage
op locatie

Periodiek

klachtgerichte stoelmassages voor periodieke opdrachten
Dit pakket dient ter preventie van
ziekteverzuim en werkgerelateerde klachten (b.v. RSI, hoofdpijn etc.).
Duur: 20min
Vanaf 15€ per massage
op locatie en/of praktijk

Plus

Volledige Shiatsu behandelingen op massagestoel of futon voor maximale vitaliteit
In deze pakket wordt een massage op maat toegepast, met bijzondere aandacht voor de persoon als holistisch systeem. Shiatsu premium staat voor diepgaande verlichting van klachten in het bewegingsapparat, maar verbetert ook het immunsysteem, spijsvertering en psychische aandoeningen.
Duur:  volgens afspraak 30min-60min
Vanaf 25€ per massage

Gratis proefmassages voor bedrijven

Ter kennismaking verzorg ik gratis proefmassages. Deze worden in eerste instantie wel aan u gefactureerd. Bij een vervolg op regelmatige basis worden de proefmassages in mindering gebracht op de volgende facturen.

Proefperiode tegen gereduceerd tarief

Om een goede indruk te krijgen wat stoelmassage voor uw bedrijf kan betekenen, kunt u voor een periode van één maand bedrijfsmassage tegen een gereduceerd tarief uitproberen.