Kracht en Ziel

Praktische Informatie

Handig om te weten!

Een behandeling geschiedt altijd op afspraak. Ik haal je op de afgesproken tijd bij de ingangsdeur van het Cordium (zie locatie) af.

Parkeermogelijkheden:
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur, dit zijn betaalde plekken. Gratis parkeren is mogelijk op ongeveer 15 minuten loopafstand. Voor informatie zie www.prettigparkeren.nl

Shiatsu behandelingen worden met kleding ontvangen. Voel je uitgenodigd om loszittende, soepele kleding te dragen. Voor een goede behandeling is het van belang om niet met een volle maag te komen. Dit is geen eis, maar wel heel behulpzaam. Eet dus weinig van tevoren en/of plan genoeg tijd in tussen de laatste maaltijd en de behandeling. Het is fijn om na de behandeling wat tijd en ruimte te nemen, om het effect van de behandeling in te laten werken.

Om ons zo goed mogelijk voor het Coronavirus te beschermen, wil ik je vragen vóór de afspraak dit Coronaprotocol door te lezen. Mocht je Corona hebben of er bestaat een risico dat je het hebt behandel ik niet.

Mocht je de behandeling door een verhindering willen annuleren, kan dat nog tot tenminste 2 werkdagen voor de afspraak. Gebeurt dat niet, zal de helft van de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Als je risico op Coronabesmetting loopt, kan er natuurlijk op elk moment geannuleerd worden zonder dat de afspraak in rekening gebracht wordt.

Behandelingen worden op dit moment nog niet door zorgverzekeraars vergoed.

Ik ben aangesloten bij de BVS, Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.

In mijn praktijk wordt betrouwbaar met uw persoonlijke gegevens omgegaan. U kunt hier de privacyverklaring inzien.