Kracht en Ziel

Over mij

Een plek binnen een helende ecosysteem
A friendly smile from Tom Bewernick masseur at Shiatsu Kracht en Ziel

In mij (Tom Bewernick) bevindt zich een eindeloze bron van liefdevolle energie en compassie. Ik verzamel voedende kracht uit bronnen in de natuur, creativiteit en spirituele ontdekking. Deze bronnen vind ik ook in lichaamswerk terug – een prachtig vak vol verbinding en intuitieve wijsheid, zowel voor de behandelaar als behandelde. Een behandeling is een ontmoeting waarin we mens mogen zijn. Ik ga met jou samen op reis, vol verwondering en inspiratie.

Zorgende nieuwsgierigheid is de drijvende kracht achter mijn pad. Na het verkennen van een breed spectrum ondernemende activiteiten, heb ik mijn grote passie in Oosterse massages gevonden. Na afloop van mijn basisopleidingen (Shiatsu massage – Qing Bai; Shiatsu stoelmassage – Handsontao) begon ik direkt professioneel op praktijk te behandelen. Ik blijf te allen tijde onderzoekend en probeer mijn groeiende kennis van de Tibetaanse en Traditionele Chinese Geneeskunde in originele hands-on lichaamswerk te vertalen. Ik volgde een waardevolle jaar-traject tot Chi Nei Tsang practitioner bij Maartje Huibers, die mij een grondig fundament gaf om de orgaanleer uit de Healing Tao in traditionele Shiatsu te integreren.

Voor mij betekent dit niet enkel een beroep, maar bovenal een manier om het leven op de meest effectieve manier te dienen. Ik zie mijn plek binnen een helende ecosysteem waar natuur en mens weer een geheel worden. Dit geef ik vorm door middel van diepgaande lichaamswerk, meditatie trainingen, dans en dagelijkse bosavonturen met onze geliefde zoon.

Ik ben aangesloten bij de BVS, Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.