Kracht en Ziel

bedrijfsmassage

Bedrijfsmassages maken een belangrijk onderdeel uit van mijn werk. Deze verzorg ik samen met mijn favoriete collega Astrid Oudenhoven. Wij vertalen wij onze kennis van Shiatsu naar korte en krachtige behandelingen (15-60min op stoel en mat) die gericht zijn op het verlichten van werkgerelateerde klachten. Door integratie van meridiaanwerk en Healing Points uit de Traditionele Chinese Geneeskunde hebben de behandelingen meer kracht en diepte dan gewoone stoelmassages. Ideaal dus voor blije en gezonde werknemers. Het video hieronder kan je helpen een beeld van mijn werkwijze te krijgen.

Hoe werkt het?

Volgens afgesproken tijdvakken en een digitaal intekensysteem kom ik naar uw bedrijfslocatie en geef daar behandelingen. Reis- en parkeerkosten worden doorberekend. Ik breng alle nodige materialen mee en heb verder alleen een kleine ruimte nodig om te behandelen.

De massages kunnen eenmalig zijn, hoewel de positieve effecten op gezondheid en vitaliteit van uw werknemers vooral door regelmatige behandelingen tot uiting komen. Als frequentie wordt 1 behandeling per 2-6 weken geadviseerd. Bij een grotere aantal massages verzorgen Astrid en ik de opdrachten samen.

Voordelen

lager ziekteverzuim

Stress, slechte houding en repetetieve bewegingen kunnen een veelvoud aan fysieke klachten veroorzaken, niet zelden met het gevolg dat werknemers zich ziek moeten melden. Stoelmassages helpen aantoonbaar bij het verlagen van het ziekteverzuim. Ik gebruik specifieke  Shiatsutechnieken die gericht zijn op problemen in het bewegingsapparaat, maar ook lichte gezondheitsklachten zoals verkoudheid of hoofdpijn. De technieken werken zowel curatief als preventief.

blije werknemers

Een kwartier even niks hoeven doen en nergens aan denken. Deze momenten zijn belangrijk om lichaam en geest tot rust te brengen. Er ontstaat weer nieuwe ruimte voor motivatie, creativiteit en een glimlach die ook op de werkvloer zo kostbaar is. Stoelmassage laat zien dat de werkgever het welzijn van zijn medewerkers serieus neemt. Medewerkers waarderen dat enorm.

fiscaal aftrekbaar

Stoelmassages kunnen als “vrije verstrekking” in de Werkkostenregeling aangeboden worden. Verder zijn stoelmassages erkend door de Arbo- en Poortwachter-wet. Zo kan een behandeling ook als Arbo-voorziening tot de “nihil-waardering behoren. De gemaakte kosten kunnen dan volledig, onbeperkt en onbelast als bedrijfskosten opgevoerd worden. Zie de websites van de Belastingdienst en BVS voor de specifieke voorwaarden en meest actuele informatie.

Massagepaketten

Shiatsu Kracht en Ziel biedt massages in bedrijven aan, in de vorm van eenmalige opdrachten of als regelmatig onderdeel van vitaliteitsprogramma’s of ARBO-voorzieningen. Samen vinden we de ideale massage-oplossing voor uw bedrijf.

Kies een van de onderstaande pakketen en neem contact op voor een offerte op maat. Tarieven worden berekend afhankelijk van het aantal deelnemers en eventuele contractduur.

De prijsindicaties zijn exclusief 21% BTW, en exclusief eventuele reiskostenvergoeding.

Basic

Efficiënte stoelmassage voor eenmalige opdrachten
Bijvoorbeeld als origineel relatiegeschenk, een mooi onderdeel van een kerstpakket of een heerlijk ontspanningsmoment tijdens uw personeelsfeest, beurs of congres.
Duur: 15 – 30min
Vanaf 17,50€ per massage

Periodiek

klachtgerichte stoelmassages voor periodieke opdrachten
Dit pakket dient ter preventie van
ziekteverzuim en werkgerelateerde klachten (b.v. RSI, hoofdpijn etc.).
Duur: 15 – 30min
Vanaf 15€ per massage

Plus

Volledige Shiatsu behandelingen op massagestoel of futon voor maximale vitaliteit
In deze pakket wordt een massage op maat toegepast, met bijzondere aandacht voor de persoon als holistisch systeem. Shiatsu premium staat voor diepgaande verlichting van klachten in het bewegingsapparat, maar verbetert ook het immunsysteem, spijsvertering en psychische aandoeningen.
Duur:  volgens afspraak 25min – 60min
Vanaf 30€ per massage

Gratis proefmassages voor bedrijven

Ter kennismaking verzorg ik gratis proefmassages. Deze worden in eerste instantie wel aan u gefactureerd. Bij een vervolg op regelmatige basis worden de proefmassages in mindering gebracht op de volgende facturen.

Proefperiode tegen gereduceerd tarief

Om een goede indruk te krijgen wat stoelmassage voor uw bedrijf kan betekenen, kunt u voor een periode van één maand bedrijfsmassage tegen een gereduceerd tarief uitproberen.